3-daagse opleiding: LOOPBAANBEGELEIDING 2019


Doelgroep: Voor psychologen, Hr-professionals, preventieadviseurs, vertrouwenspersonen, leidinggevenden, coaches, trainers en professionals die als loopbaanbegeleider aan de slag willen
Data: 24/4; 25/4; 24/5/2019 van 10u-18u
Plaats: Huis voor Veerkracht (Hoegaarden)
Taal: De opleiding wordt in het Nederlands gegeven. Het cursusmateriaal wordt voorzien in Nederlands.
Kostprijs: 595€ excl. 21% BTW (materiaal en catering inbegrepen – 3 daagse training). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw, overnachting  en catering valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).


Leer in 3 dagen hoe aan loopbaanbegeleiding te doen.

Loopbaanbegeleiding zit al jaren in de lift.  Subsidies worden voorzien vanuit de overheden. Tijdens deze training ontdek je wat loopbaanbegeleiding inhoudt, wanneer dit ingezet kan worden.  We bouwen het hele traject met je uit van aanmelding, intake, verdieping, oriëntering tot nazorg. U leert met welke interventies en tools je de loopbaanbegeleiding optimaliseert  en hoe u de impact monitort. Bovendien ontdek je je eigen kwaliteiten en valkuilen als loopbaanbegeleider.  Na deze training hebt u niet alleen een canvas van uw beleid in handen, maar bent u klaar om te starten als loopbaanbegeleider.

LET OP! We bouwen verder op je basisopleiding als psycholoog, coach of een andere tak van de humane wetenschappen.  Dit is geen coachingopleiding, wel een specialisatie.
 

Pluspunten

- interactieve training met cases en good practices;

- u keert huiswaarts met een eigen toolbox waarmee u meteen aan de slag kan;

- Onder supervisie van dé stress- en burn-out experte van België, prof.dr. Elke Van Hoof.

 

Documentatie

U ontvangt het materiaal en documentatie bij aanvang van de training.

 

Programma

·   Setting the scene

·   Coachen in functie van de loopbaanvraag

·   Kapstokken voor een loopbaantraject

·   Loopbaanbegeleiding: Stappenplan

·    Van AS IS naar TO BE

·   Reflectie van jezelf als loopbaanbegeleider

·   Wat als het toch fout gaat…

·   Cases and good practices

·   Interventies en tips& tricks

Wil je meer informatie alvorens in te schrijven, gelieve een telefonisch afstemmoment in te boeken bij Veronique Jochems via 016/202327.

 

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Veronique Jochems en Krista Mommen; beide meer dan 15 jaar loopbaanbegeleider.

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht (DV.O220436) is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.


En schrijf meteen in. 

Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op bovenstaande link, je komt dan in onze inschrijvingsmodule
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille (enkel voor ondernemingen)
  4. Vul de facturatie-gegevens in
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering en het btw-bedrag onmiddellijk verrekent via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.