2-daagse opleiding: Reboarding najaar 2018


Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen en coaches
Data: 20 en 21 september 2018
Plaats: West-Vlaanderen (Kortrijk)
Taal: De opleiding wordt in het Nederlands of het Engels gegeven. Het cursusmateriaal wordt voorzien in Nederlands of Frans.
Kostprijs: 695€ excl. 21% BTW (materiaal, catering en overnachting in single-kamer inbegrepen – 2 daagse training). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw, overnachting  en catering valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).

Werkhervatting na langdurige afwezigheid is de uitdaging van deze eeuw. De cijfers liegen niet. Zowel de afwezigheden tussen 1 maand en 1 jaar alsook de afwezigheden langer dan 1 jaar stijgen, al zijn er verschillen naargelang leeftijd, functie en sector.
Als antwoord ontwikkelde het Huis voor Veerkracht het werkhervattingstraject reboarding®. Het traject bestaat uit een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan dat op maat van de deelnemer wordt afgestemd. Doorheen het traject worden vooruitgang en impact continue opgevolgd en geëvalueerd. Zo kunnen we de kwaliteit én de impact garanderen.
Het traject stoelt op de jarenlange ervaring van Elke Van Hoof – meer dan 15 jaar ervaring met werknemers die langdurig afwezig zijn – gecombineerd met haar unieke expertise bestaande uit klinisch psychologische interventies, business- expertise en wetenschappelijke kennis.
Reboarding faciliteert niet alleen de werkhervatting. We zorgen voor een duurzame aanpak gericht op het individu, zijn of haar omgeving en de werkcontext.
Interesse om deze aanpak in te zetten binnen je praktijk? Neem dan deel aan ons opleidingsweekend en draag de titel “Reboarding Katalyst®.
Meer informatie op onze website en in onze brochure: Nederlands - Engels

 

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Elke Van Hoof.

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.

 

Stuur je motivatiebrief en CV naar opleiding@huisvoorveerkracht.be dan hebben wij meer inzicht in je achtergrond en motivatie om de opleiding te volgen.


En schrijf meteen in. 

Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op bovenstaande link, je komt dan in onze inschrijvingsmodule
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille (enkel voor ondernemingen)
  4. Vul de facturatie-gegevens in
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering en het btw-bedrag onmiddellijk verrekent via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.


NB2: Inschrijven betekent tevens uw akkoord met de voorwaarden voor toepassing van het Reboarding protocol, dat inhoudt dat Elke Van Hoof (Huis voor Veerkracht/Agile Grit) te allen tijde eigenaar blijft van het intellectueel eigendomsrecht van het Reboarding protocol en de eruit gedistilleerde systemen, documenten, producten enzovoort. De inhoud van de cursus of van andere materialen die ter beschikking worden gesteld, mag nooit met anderen worden gedeeld noch doorgegeven zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming. De licentie geeft recht aan de persoon en niet aan de (betalende) organisatie voor het toepassen van het Reboarding protocol en het gebruik van de materialen voor het begeleiden van personen zoals dit in de training wordt aangeleerd. Ze geeft géén recht op het geven van voordrachten, workshops, opleidingen, trainingen, ontwikkeling van producten op basis van het Reboarding protocol of andere toepassingen zonder voorafgaandelijke schriftelijke overeenkomst met Elke Van Hoof (Huis voor Veerkracht/Agile Grit).