Supervisiemoment loopbaanbegeleiders VDAB 21.11.2019


Doelgroep: Loopbaanbegeleiders VDAB 
Datum: 21 november 2019 van 18u-20u30
Plaats: HOEGAARDEN
Kostprijs: 65 euro (excl. 21% btw)


Loopbaanbegeleiding is onderhevig aan de tendensen op de markt.  Niet alleen via de werking met je coaches maar ook via overleg en afstemming met je collega loopbaanbegeleiders, kan je jouw sterke kanten verscherpen. Loopbaanbegeleiding is per definitie een 1-op-1 werking en in 1-mansmandaatcentra, een eenzaam bestaan.  Supervisie is dan niet evident.  Wij nodigen je graag uit om samen met onze loopbaanbegeleiders verder te bouwen aan je vaardigheden.  Je krijgt een attest dat je kan voorleggen tijdens audits of andere controle-initiatieven.

Tijdens deze supervisiemomenten gaan we niet alleen dieper in op casussen maar ook op je houding als loopbaanbegeleider.  We werken via verschillende werkvormen waaronder opnames. We leggen de werkvormen uit tijdens de voorbereidende mail.


We verwachten je om 18u voor ontvangst met broodjes. We starten de supervisie stipt om 18u30 en sluiten ten laatste om 20u30 af Tijdens elk van deze supervisiemomenten bespreken we voor elk van jullie aan casus die je zelf voorbereidt.  Daarnaast geven we je een update vanwege de VDAB en introduceren we nieuwe inzichten vanuit de wetenschap.Procedure voor inschrijving:

  1. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  2. Je kan deelnemers extra toevoegen via het +-teken
  3. Vul de facturatie-gegevens in
  4. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  5. Voer de online betaling uit
  6. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.