Train-the-trainer Zelfcompassie 2019-2020


Doelgroep: Voor elke professional die zich wel bekwamen in zelfcompassietraining
Data: 6-8 mei 2019, 19-21 augustus 2019, 28-30 november 2019 en 13-15 januari 2020  van 10u-17u te Hoegaarden
Plaats: Huis voor Veerkracht te Hoegaarden

Kostprijs: 2.125,48 euro waarvan 1139,63€ excl. 21% BTW met mogelijkheid tot 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw, onkosten, catering en overnachting valt buiten de KMO-portefeuille en wordt apart verrekend; 985,85 euro). Al het cursusmateriaal zit inbegrepen in de kostprijs.
Nederland: €2.125,48 (BTW verlegd) (LET OP: btw, catering en overnachting valt buiten de KMO-portefeuille en wordt apart verrekend). Al het cursusmateriaal zit inbegrepen in de kostprijs.

Zonder KMO: 2.125,48 (excl. 21% BTW).  Neem contact op via opleiding@huisvoorveerkracht.be!


Zelfcompassie gaat over mildheid, mildheid voor jezelf.  We hebben allemaal een innerlijke criticus die in meer of mindere mate streng is.  Streng voor de ander maar nog meer, streng voor jezelf. Zo streng voor jezelf dat je verkrampt en je vergeet lief te zijn voor jezelf waardoor je eigen zelfzorg in het gedrang komt.  Uit onderzoek blijkt dat zelfcompassietraining leidt tot minder negatieve stress, angstgevoelens of depressieve gevoelens en lichamelijke klachten.  Na het volgen van zelfcompassietraining zien we meer zelfleiderschap en een betere zelfzorg.  Deze resultaten zijn durzaam; we blijven de effecten zien, ook lange tijd na de training heeft plaats gevonden. Tijdens deze train-the-trainer leren we je de knepen van het vak.  We stomen je klaar om zelfcompassietraining te geven aan individuen, groepen en bedrijven.

 

De train-the-trainer bestaat uit 12 opleidingsdagen.  Daarnaast wordt er verwacht dat je zelf een zelfcompassietraining van 8 weken en supervisie volgt. Naast de wetenschappelijke kaders geven we je de noodzakelijke tools en verscherpen je vaardigheden in hechting en non-verbale interventies. We zoomen in op de zelfcompassietraining, de impact en effectiviteit op zelfleiderschap en levenskwaliteit. Na je inschrijving krijg je het programma alvast doorgemaild.  Enkele weken voor de start ontvang je alle praktische details en de facturatie mbt catering en/of overnachting(en).

Wil je meer informatie?  Boek dan een telefonisch afstemmoment met Wendi Winnelinckx via 016/202327.


Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Elke Van Hoof, Wendi Winnelinckx  en collega's.


Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be


Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op de knop " inschrijven" rechts op dit scherm
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille
  4. Vul de facturatie-gegevens in van de onderneming
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.


NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering, overnachting en het btw-bedrag onmiddellijk verrekend via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.